Een kijkje en werkzaamheden van Seinpost Beheer april 2023

Na eerst een week eerder door onze voorzitten Dick  tot 3,00 uur in de nacht bezig was geweest om te kijken waar de riool stank toch vandaan kwam(!), constateerde hij onder het gebouw een behoorlijke lekkage.
Het devies was dus leegpompen met als dank een hele grote groep muggen die dit niet fijn vonden. Jan, een van onze andere kanjers is bezig geweest om met een spray de muggen weg te krijgen zodat de volgende dag onze bezoekers er gaan last van zouden hebben.

Op maandag 3 april is besloten om al het vuil, wat door de vorige eigenaar is gedumpt, te verwijderen en de lekkage te dichten. Een container aan laten rukken om de troep af te laten voeren.

Een loodgieter is toen bezig geweest het euvel op te lossen en wat bleek door o.a. de nieuwbouw het riool onder ons gebouw schuin is komen te leggen waarop de gemeente ook haar steentje zal moeten bijdragen om dit op te lossen.

Een groot aantal van onze vrijwilligers hebben dit klusje geklaard want een kanjers zijn het ook dit mag wel eens gezegd worden.